Plastikowe pojemniki na sos dip w różnych rozmiarach
Zadbaliśmy także o to, by nasze pojemniki do sosów były dostępne w różnych rozmiarach. W IKA możesz kupić pojemniki na dip w popularnych pojemnościach (30 ml, 50 ml, 80 ml czy 100 ml) i nieco mniej popularnych rozmiarach (125 ml), które pomogą spakować sos na wynos do dużych zamówień cateringowych. Jednorazowe pojemniczki na sos sprzedajemy w wielopakach. Najczęściej jest to zbiór 1000 sztuk w bardzo atrakcyjnej cenie. Taka ilość może wydawać się duża, jednak każdy punkt gastronomiczny szybko ją zużyje.
Pojemniki na sos z wieczkiem czy bez niego?
Pojemniki w naszej ofercie są dostępne bez wieczek. Przykrywki do pojemników na sosów możesz dokupić osobno. Jeśli sprzedajesz np. pizzę na wynos, konieczne będą zamykane pojemniczki na sos, które nie będą przeciekać. W przypadku, gdy serwujesz dania na miejscu i chcesz podać do nich pyszny sos w odpowiedniej porcji — sosjerki bez wieczek sprawdzą się o wiele lepiej. Kupując wieczka oddzielnie, możesz kontrolować ich ilość. Gdy zabraknie Ci np. pojemniczków, możesz je w każdej chwili dokupić. Dzięki temu nie będą zalegać Ci żadne nadmiarowe zapasy produktów, których nie będziesz w stanie zużyć
Pojemniki w naszej ofercie są dostępne bez wieczek. Przykrywki do plastikowych pojemniczków na sos możesz dokupić osobno. Jeśli sprzedajesz np. pizzę na wynos, konieczne będą zamykane pojemniczki na sos, które nie będą przeciekać. W przypadku, gdy serwujesz dania na miejscu i chcesz podać do nich pyszny sos w odpowiedniej porcji — sosjerki bez wieczek sprawdzą się o wiele lepiej. Kupując wieczka oddzielnie, możesz kontrolować ich ilość. Gdy zabraknie Ci np. pojemniczków, możesz je w każdej chwili dokupić. Dzięki temu nie będą zalegać Ci żadne nadmiarowe zapasy produktów, których nie będziesz w stanie zużyć.
Wszystkie sprzedawane przez nas plastikowe pojemniki na dip mają taką samą średnicę Co to oznacza? Że wystarczy Ci jeden rozmiar pokrywek, nawet jeśli na co dzień podajesz sosy w opakowaniach o kilku różnych pojemnościach.
Chcemy jak najbardziej ułatwić Ci prowadzenie punktu gastronomicznego. Dlatego polecamy Ci zaopatrzyć się w plastikowe sosjerki w kilku różnych rozmiarach i dokupić do nich zapas pokrywek. Wieczka są przezroczyste, więc nawet gdy wybierzesz czarne pojemniki na sos, będziesz mógł widzieć ich zawartość. Oprócz tego klienci, którzy zamówili na wynos kilka różnych sosów, od razu będą wiedzieli, który jest który.
Chcesz spersonalizować plastikowe pojemniki na sos?
Pojemniki na sos nie mają żadnych nadruków. Dlatego też bardzo łatwo je spersonalizować. Gdy nie masz zbyt dużej liczby klientów do obsłużenia, możesz narysować markerem na wieczku uśmiechniętą buzię lub napisać “smacznego”. W przypadku, gdy nie masz na to czasu, możesz wykorzystać okrągłe naklejki z logo Twojej firmy. Naklej je wcześniej na wieczka sosów. Możesz także wykorzystać nalepki z miłymi słowami np. “dobrego dnia” czy właśnie “smacznego”. To przyciągnie jeszcze więcej klientów, którzy będą miło wspominać obsługę! Podoba Ci się ten pomysł? W takim razie zamów plastikowe pojemniki na sos i wieczka do nich już dziś!
Chcesz wiedzieć więcej? Odwiedź naszego bloga
Pandemia na zawsze odmieniła przyzwyczajenia klientów. Coraz mniej osób decyduje się na wyjście do restauracji. Komfort jest dla nich ważniejszy niż posiłek w lokalu, dlatego zamówienia na wynos są zdecydowanie popularniejsze niż kilka lat temu. Taki trend nie cieszy właścicieli restauracji, gdyż łatwiej zadbać o estetykę potraw na miejscu. Dylemat estetycznego pakowania dań na wynos nie jest wyłącznie ich problemem, gdyż dotyka także firm cateringowych. Właściciele przedsiębiorstw wiedzą, że klienci „jedzą oczami”, a ich ocena w dużym stopniu może zależeć od tego, jak będzie wyglądać żywność.
Oznaczenia na plastikowych opakowaniach - Jak je czytać i co oznaczają? Plastik jest wszechobecny. Produkuje się z niego zabawki, pojemniki na żywność, elementy urządzeń, opakowania na kosmetyki i nie tylko. To tworzywo, które ma wyjątkowe właściwości: jest lekkie, wytrzymałe, tanie i dobrze poddaje się obróbce.