534,55 (netto)
(534,55 netto / za tysiąc sztuk) 657,50 zł (brutto)Pandemia na zawsze odmieniła przyzwyczajenia klientów. Coraz mniej osób decyduje się na wyjście do restauracji. Komfort jest dla nich ważniejszy niż posiłek w lokalu, dlatego zamówienia na wynos są zdecydowanie popularniejsze niż kilka lat temu. Taki trend nie cieszy właścicieli restauracji, gdyż łatwiej zadbać o estetykę potraw na miejscu. Dylemat estetycznego pakowania dań na wynos nie jest wyłącznie ich problemem, gdyż dotyka także firm cateringowych. Właściciele przedsiębiorstw wiedzą, że klienci „jedzą oczami”, a ich ocena w dużym stopniu może zależeć od tego, jak będzie wyglądać żywność.
Nasz poradnik powstał, by pomóc firmom cateringowym i lokalom gastronomicznym z tym problemem. Podpowiemy Ci, jak pakować jedzenie na wynos, by zachwycić swoich klientów estetycznym przedstawieniem potraw.